Connect with us

Societat

Santanyí crea 12 rutes senderistes

Santanyí crea 12 rutes senderistes

Els recorreguts que s’han traçat permeten passejar per indrets com el parc natural de Mondragó o els nuclis de Cala d’Or, Cala Figuera i Cala Santanyí, entre d’altres

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí ha creat una dotzena de rutes a peu i senderistes que tenen com a punt de partida i arribada diferents ubicacions del municipi, amb l’objectiu de sumar nous atractius de cara als visitants.

Aquestes rutes estan repartides majoritàriament per la zona costanera de tot el terme i estan classificades segons la seva dificultat, encara que la majoria són accessibles per a tothom. Per ajudar a seguir-les, s’ha creat un mapa on s’inclou, a més del seu recorregut, codis QR amb tota la informació necessària i d’altra informació complementària. També han estat senyalitzats amb indicadors que inclouen codis QR.

Els recorreguts de les rutes que s’han habilitat van des dels 650 metres als 4,5 quilòmetres, i quasi totes es poden fer amb menys d’una hora. Els traçats passen per indrets com el parc natural de Mondragó per visitar el mirador de Ses Fonts de n’Alis, o fan recorreguts des de nuclis com Cala d’Or, Cala Figuera, Cala Santanyí o Portopetro, passant per Calonge, s’Almunia o es Pontàs.

Són tendència