Connect with us

Actualitat

Artà decideix suprimir el subministrament d’aigua els vespres fins a nou avís

Artà s'adhereix a la xarxa internacional 'Cities For Life', promoguda per Amnistia Internacional

El batle, Manolo Galán, ha signat un ban aquest dimecres on també es prohibeix regar jardins, omplir piscines o netejar terrasses i cotxes

Mesures per intentar gestionar de la millor manera possible l’actual situació de sequera. I és que l’Ajuntament des de mitjans del passat mes d’agost que ve adoptant distintes mesures per tal d’aconseguir reduir el consum dels recursos hídrics del municipi. La manca de pluges ha acabat agreujant encara més la situació aquests últims dies. Per aquesta raó, l’Ajuntament s’ha vist en la necessitat de fer un públic un ban, que ha signat aquest mateix dimecres el batle, Manolo Galán, on s’han decidit un paquet de mesures encara més restrictives que les anteriors.

El decret en qüestió prohibeix expressament l’ús d’aigua per regar jardins, omplir piscines o netejar terrasses i cotxes. Entre les mesures adoptades també hi figura la supressió del servei durant els vespres fins a nou avís.

Els baixos nivells d’aigua que presenten els pous que subministren el poble fa necessària aquestes restriccions, segons el comunicat emès per l’Ajuntament per fer públic les mesures adoptades.

Les instal·lacions esportives municipals també es veuran afectades per les restriccions i únicament s’obriran les dutxes quan es juguin partits oficials.

També s’ha decidit reforçar la campanya informativa a diferents sectors del poble (escoles, empreses, etc.) per demanar la màxima col·laboració i implicació fins que es resolgui aquesta situació.

Són tendència