Connect with us

Societat

Creix la preocupació entre els veïnats de Cala Marçal pel mal estat del clavegueram

Creix la preocupació entre els veïnats de Cala Marçal pel mal estat del clavegueram

Reclamen a l’Ajuntament de Felanitx actuacions urgents per acabar amb les males olors, l’acumulació de brutícia i les inundacions que es produeixen per poc que plogui

L’Ajuntament de Felanitx haurà de fer un pensament respecte a l’actual situació de la xarxa de clavegueram del nucli de Cala Marçal. Ve donant problemes un dia si i l’altre també als residents de la zona. Només falta recordar els nombrosos episodis que s’han viscut aquest últim estiu a la platja, amb el color verdós que presentava l’aigua que va obligar fins a dues vegades a prohibir banyar-se.

“La xarxa de clavegueram és molt antiga i sorprèn que no s’hi hagi fet cap actuació en molts anys”, ha manifestat un veïnat del nucli. Els residents reclamen a l’Ajuntament de Felanitx millores urgents per evitar les males olors, l’acumulació de brutícia i les inundacions que es produeixen per molts de carrers per poc que plogui.

L’aigua que ha caigut aquest passat cap de setmana amb la darrera tempesta, ara com ara encara roman ben present a molts de carrers del nucli

Precisament, l’aigua que ha caigut aquest passat cap de setmana amb la darrera tempesta, ara com ara encara roman ben present a molts de carrers de Cala Marçal dificultant el trànsit de vianants i de cotxes. Alguns carrers encara ara són intransitables per l’acumulació d’aigua que no s’ha canalitzat per la xarxa.

Després de les darreres pluges del cap de setmana, alguns carrers encara són intransitables per l’acumulació d’aigua que no s’ha canalitzat per la xarxa.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència