Connect with us

Actualitat

Els radars pedagògics arriben a Felanitx

Els radars pedagògics arriben a Felanitx

La carretera dels Closos de Can Gaià i el carrer Gravina de Portocolom,  ja disposen d’aquests dispositius

La finalitat dels radars pedagògics és el d’informar de la velocitat a la qual circulen els conductors a diferents trams viaris del municipi. Si el conductor circula a una velocitat adequada, el radar indica la velocitat en color verd amb una cara somrient. Si se supera el límit de velocitat, els números són de color vermell amb una cara trista.

Felanitx ha començat a instal·lar els primers aparells a diferents indrets del municipi. La carretera dels Closos de Can Gaià i el carrer Gravina de Portocolom, són alguns dels trams de trànsit de vehicles que ja disposen d’aquests dispositius.

El Consistori té previst instal·lar-ne més a diferents punts estratègics del municipi, com puguin ser les vies d’accés a Portocolom, s’Horta, Cas Concos i Felanitx.

El regidor de seguretat ciutadana Sebastià Adrover ha explicat que des del seu departament “s’ha tramitat una petició al Consell per tal que ens autoritzi. Aquests radars ens permetran tenir dades que ens permetran prendre mesures si és necessari”, ha afegit.

Són tendència