Connect with us

Actualitat

Cinc detinguts a Mallorca relacionats amb el robatori de garroves a dues finques de Llucmajor i Calvià

Cinc detinguts a Mallorca relacionats amb el robatori de garroves a dues finques de Llucmajor i Calvià

Un dels propietaris afectats ha denunciat la sostració en només dos dies de fins a 1.000 quilos de gènere

Agents de la Guàrdia Civil, en dues actuacions diferents, han detingut aquestes últimes hores a cinc persones per la suposada relació amb la sostracció de garroves en dues finques de Calvià i Llucmajor.

A Calvià, l’avís d’un propietari d’un terreny rústic, va facilitar la detenció de tres homes que van ser sorpresos amb 200 quilos d’aquest fruit, recollits en sacs i preparats per ser carregats en un vehicle. El mateix propietari de la finca va posar en coneixement dels agents, que el mateix vehicle ja va ser vist dies enrere pels voltants de la mateixa finca quan li van sostreure 800 quilos.

En el cas de Llucmajor, una patrulla que prestava servei de vigilància per camins rurals del municipi va observar que una tanca metàl·lica perimetral d’una finca havia estat forçada. La intervenció dels agents va permetre sorprendre a l’interior del terreny una dona i un home que estaven agafant el fruit dels garrovers. Personat el propietari va dir no conèixer a cap de les dues persones, ni que tampoc no havia autoritzat a ningú. La parella va ser detinguda per un suposat robatori amb força.

Són tendència