Connect with us

Actualitat

Els representants polítics de Porreres fan una crida conjunta “a la calma, la prudència i la serenor”

Els representants polítics de Porreres fan una crida conjunta "a la calma, la prudència i la serenor"

Mitjançant un comunicat signat per tots els grups municipals, demanen “respectar les recerques judicials” sobre els incidents ocorreguts el passat cap de setmana i “evitar fer judicis paral·lels

L’Ajuntament de Porreres ha fet públic aquest divendres un comunicat de premsa conjunt de tots els grups amb representació municipal, per a condemnar els fets ocorreguts el passat cap de setmana en el municipi, en el marc d’una festa que havia organitzat la Unió Esportiva Porreres.

Uns incidents que va provocar que fos agredit el cap de la Policia Local de Porreres, motiu pel qual han estat detinguts 5 veïnats del poble, dos d’ells menors d’edat, derivats a la Fiscalia de Menors. La resta de detinguts passaren ahir dijous a disposició judicial en els Jutjats de Manacor. Després de prestar declaració durant més de quatre hores, el Jutjat va decretar la presó provisional per dos dels detinguts i presó provisional comunicada pel tercer arrestat eludible amb una fiança de 3.000 euros.

El Jutjat va decretar aquesta nit passada, presó provisional per dos dels detinguts i presó provisional comunicada pel tercer arrestat eludible amb una fiança de 3.000 euros

La nota municipal condemna la resposta a un conflicte entre persones mitjançant “accions agressives, conductes discriminatòries o de rebuig social”. Els representants polítics fan una crida la calma, a la prudència i a la serenor. Demanen respectar el decurs de les investigacions judicials obertes “i no caure en judicis paral·lels que, tanmateix, només serviran per encendre més el foc”.

La nota, signada per tots els regidors municipal d’El Pi, Més per Porreres, Partit Popular i PSIB-PSOE, demanen que “una vegada conclosa la investigació, es faci justícia i que entre tots/es ajudem que aquests fets no es tornin a repetir mai més”. Conclou recordant la crida a la convivència i a la cohesió social.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència