Connect with us

Actualitat

Ja són cinc els detinguts per l’agressió al cap de la Policia Local de Porreres

La Guàrdia Civil no descarta més detencions relacionades amb l'agressió al cap de la Policia Local de Porreres

Després del relat que han aportat una quinzena de testimonis citats aquest matí al quarter de Manacor

ACTUALITZACIÓ DE LA NOTÍCIA: La Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous a tres persones més , dues d’elles menors d’edat, per la seva implicació en l’agressió al cap de la Policia Local de Porreres.

La presumpta agressió dissabte passat al cap de la Policia Local de Porreres podria provocar noves detencions en les pròximes hores, al marge dels dos arrestos que s’efectuaren en el dia d’ahir. Els detinguts, de moment, són dos joves majors d’edat i residents al poble, com a presumptes autors dels delictes d’atemptat contra un agent de l’autoritat i amenaces greus.

Segons una informació avançada aquest dijous per IB3, la investigació podria sofrir un tomb amb el pas de les hores, després del relat dels fets que haurien aportat aquest matí una quinzena de persones que havien estat citades en les dependències de la Guàrdia Civil a Manacor.

La majoria eren jugadors de la Unió Esportiva Porreres, entitat que va organitzar la festa on presumptament varen tenir lloc els incidents. Entre els citats, hi figurava el president del club, Guillem Ballester, que en declaracions a IB3, ha explicat que tot va començar quan “varen increpar a unes nines del poble, entre les quals hi havia la filla del cap de la Policia”. Segons ha contat Ballester, “el responsable policial (que es trobava present a la festa i fora de servei) va anar a dir-los que deixassin de molestar a les al.lotes, i tot seguit començaren a pegar-li fins que se n’anaren”.

Segons el relat de Ballester, “al cap de mitja hora, varen tornar al camp de futbol amb pals i pedres i sense parlar en ningú ni sense dir res varen començar a pegar pals, indiscriminadament a la gent que es trobava a la festa”.

La versió que compten els implicats en la brega és molt diferent. Diuen que decidiren tornar a la festa per intentar solucionar el conflicte que s’havia produït anteriorment, però la cosa es va tornar a embullar i
es van veure en la necessitat de defensar-se.

Segons els testimonis que aporta IB3, la germana d’un dels dos detinguts argumenta que reberen
comentaris racistes, fet que va fer que se sentissin ofesos.

Són tendència