Connect with us

Actualitat

Un home és detingut a Cala Rajada per posseir i distribuir arxius pedòfils

Un home és detingut a Cala Rajada per posseir i distribuir arxius pedòfils

La investigació dels fets es va iniciar després d’una denúncia

Agents de la Policia Nacional a Palma i en el marc d’una operació policial contra la prostitució i la corrupció de menors, s’ha procedit a la detenció a Cala Rajada d’un home, de 46 anys i de nacionalitat espanyola, per la seva presumpta participació en els delictes de possessió i distribució de pornografia infantil.

La investigació es va iniciar després d’una denúncia d’un particular que informava que havia detectat que un usuari d’una aplicació de missatgeria havia distribuït diversos arxius, principalment fotografies i vídeo, de clar contingut d’abús sexual infantil.

Després de diverses gestions d’investigació, es va aconseguir identificar el titular de les línies des de les quals l’usuari investigat havia compartit els fitxers, així com localitzar el domicili d’instal·lació de la línia, ubicant-se en un primer moment a Barcelona. Durant el desenvolupament de la investigació, el presumpte autor dels fets es va traslladar a Mallorca, trobant-se residint al nucli de Cala Rajada, a Capdepera.

Entrada i registre domiciliari

Per tal de comprovar els fets investigats, agents del grup de Delinqüència Econòmica i Delictes Tecnològics van dur a terme un registre domiciliari, que va permetre la intervenció de material d’emmagatzematge informàtic que contenien arxius de contingut pedòfil. L’home posteriorment va quedar detingut.

Són tendència