Connect with us

Esports

Santanyí disposarà de dues noves pistes de terra batuda i de minitenis

Santanyí disposarà de dues noves pistes de terra batuda i de mini-tenis

L’actuació també preveu la millora de l’entorn dels vestidors del Camp Municipal d’Esports

El govern municipal govern de Santanyí continua apostant per equipar el municipi amb instal·lacions esportives de primer nivell per a totes les disciplines. Per aquesta raó, s’ha projectat la construcció de dues noves pistes de tenis de terra batuda al Camp Municipal d’Esports, just devora les actuals. Aquestes pistes se sumarien a les dues ja existents, que a més també sumarien dues noves pistes de minitenis de greenset que se sumarien a les dues ja existents. Les pistes petites, de 16 x 6,5 m s’utilitzen sobretot per a l’escoleta de tenis perquè els més petits puguin iniciar-se en aquesta pràctica esportiva.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta de poder tirar endavant un nou projecte per a la formació d’esportistes i perquè tothom les pugui emprar: “un municipi com Santanyí, on hi ha una alta demanda d’instal·lacions esportives, ha d’estar fent feina constantment per atendre les necessitats dels clubs esportius i de la gent. Estam contents que aquestes noves pistes puguin ser una realitat al més aviat possible i estem convençuts de què s’aprofitaran moltíssim”.

El mateix projecte inclou la millora de l’entorn de l’edifici dels vestidors i el bar, que es va aixecar fa dos anys, per integrar l’accés a les pistes. En total, s’hi destinaran 178.000 euros, i l’empresa adjudicatària ha ofert set anys de garantia de l’obra. El termini d’execució és de dos mesos una vegada iniciades les obres d’execució de la millora projectada.

Són tendència