Connect with us

Oci i Cultura

Els Pets actuaran a Porto Cristo el proper 11 d’octubre

Els Pets actuaran a Porto Cristo el proper 11 d'octubre

En el marc de la campanya de dinamització i sensibilització lingüística de les Polseres Literàries ‘És per lluir-la’

Els Pets, el mític grup de Constantí, tocarà a la plaça del Sol i de la Lluna de Porto Cristo el proper dimarts 11 d’octubre a partir de les 20 hores. El concert l’organitza el Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor i s’insereix en el marc de la campanya de dinamització i sensibilització lingüística de les Polseres Literàries ‘És per lluir-la’.

Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falín Cáceres presentaran al públic de Porto Cristo el seu darrer disc, 1963, «un disc arrabassador, dolç i descarat, un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima»; a més de fer un repàs per les cançons més emblemàtiques del grup. El trio tarragoní ha publicat tretze discs i és un dels grups del rock català amb més solera i trajectòria, un dels grans referents de la música en català de l’època contemporània.

«La llengua és per lluir-la però també per gaudir-la. Amb Els Pets ens ho passarem bé mentre divulgam l’ús de la llengua amb un públic que ben segur que serà intergeneracional», ha assegurat el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà.

Les entrades es poden adquirir mitjançant www.enviumanacor.cat https://enviumanacor.cat/esdeveniments/els-pets

Són tendència