Connect with us

Comunitat

Sanitat estudia retirar aquesta mateixa setmana la mascareta en el transport públic

Sanitat estudia retirar aquesta mateixa setmana la mascareta en el transport públic

Podria decidir-se que l’obligatorietat passi a ser una recomanació

La mascareta al transport públic podria desaparèixer aquesta setmana. El diari ‘La Vanguardia’, en la seva edició d’aquest dimarts informa que el Ministeri de Sanitat estaria estudiant retirar la seva obligatorietat a llocs com el tren, el metro o l’autobús, i fer que a partir d’ara es tracti d’una recomanació. Aquesta és l’opinió dels experts del ministeri, que aquest dimecres es discutirà amb les comunitats autònomes al Consell Interterritorial de Salut, i dijous a la Comissió de Salut Pública.

En canvi, l’ús de les mascaretes continuaria sent obligatòria als hospitals, centres de salut i en residències de gent gran, i segons la mateixa font “la cosa va per llarg”. En canvi, hi ha dubtes sobre si la mascareta ha de continuar sent obligatòria a les farmàcies.

En espera de veure si es fa oficial la decisió, el que queda clar és que cada vegada ens acostam més a la normalitat total. I és que des d’aquest dimarts, els passatgers que entrin a l’estat espanyol amb avió o amb vaixell ja no han d’entregar el formulari de control sanitari per la pandèmia.

A partir d’aquest dimarts, els passatgers que entrin a qualsevol territori de l’estat amb avió o amb vaixell ja no han d’entregar el formulari de control sanitari per la pandèmia

Són tendència