Connect with us

Vist a les xarxes

Quin temps ens espera aquesta tardor a Mallorca?

Quin temps ens espera aquesta tardor a Mallorca?

Les previsions preveuen que la primera meitat del mes d’octubre predominin les pluges i els ruixats torrencials i al novembre podrien caure les primeres nevades

Dissabte que ve, quan passin quatre minuts de les tres de la matinada, entrarem oficialment a la tardor i ho farem davant la possibilitat que el diumenge puguin produir-se pluges a diferents indrets de Mallorca, si bé encara és prest per avançar esdeveniments en aquest sentit.

Si no fan mal, seria una excel·lent manera de començar la nova estació i de posar fil a l’agulla pel que fa a la sequera que patim. Però, al marge d’aquesta possibilitat, volem saber com es presenta la resta de la tardor?.

Segons ha explicat aquest dilluns en roda de premsa la delegada de l’AEMET a Balears, María José Guerrero, la tendència, de cara als pròxims mesos, d’octubre a desembre, és que les temperatures baixin progressivament. Amb una temperatura mitjana de 15 graus. Es preveu també que durant la primera meitat de la tardor, predominin les pluges i els ruixats torrencials. I al novembre podríem assistir a les primeres nevades de la temporada.

Són tendència