Connect with us

Actualitat

Montuïri ha patit fins a tres vegades les temperatures màximes de l’estiu a Mallorca

Denuncien un intent de rapte de dos menors a Montuïri

De l’1 al 15 d’agost els termòmetres van arribar als 44,5 °C en aquest indret del Pla

Montuïri ha estat l’epicentre de la calor d’aquest feixuc estiu a Mallorca. El municipi del Pla va ser el lloc on es van registrar les temperatures màximes durant les tres onades de calor que van assotar l’illa els mesos de juny, juliol i agost.

De l’1 al 15 d’agost els termòmetres van arribar als 44,5 °C en aquest indret, compartint amb Formentera la temperatura més alta registrada durant l’estiu a les Illes. En el mateix període de dies, les màximes al municipi de veïnat, Porreres, arribaren als 40.8ºC.

Montuïri va liderar també les màximes del territori durant el mes de juliol amb un registre de 40.4 °C i el juliol de 40 °C rodons. Així ho posa de manifest el balanç que ha divulgat aquest dilluns l’Aemet.

Aquest balanç també ressalta que s’han duplicat el nombre de dies que plou fang i les rissagues en el cas de Menorca. A Mallorca, ha plogut un 48% menys del que solia ser habitual en aquestes alçades de l’any.

El balanç també ressalta que s’han duplicat el nombre de dies que plou fang i les rissagues en el cas de Menorca

Ha sigut l’estiu més càlid d’ençà que existeixen registres a Mallorca, que ha patit les conseqüències de fins a 3 onades de calor. S’han incrementat notablement el nombre de nits tropicals y s’han registrat rècords de temperatures màximes i mínimes.

Pel que fa a les pluges, es destaquen els 135 l/m2 que van caure divendres passat a Felanitx.

S’han incrementat notablement el nombre de nits tropicals y s’han registrat rècords de temperatures màximes i mínimes

Són tendència