Connect with us

Actualitat

Un home és detingut a Manacor per agredir al seu company de pis amb un ganivet

Un home és detingut a Manacor per agredir al seu company de pis amb un ganivet

Els fets van ocórrer en la matinada del passat dissabte, quan l’arrestat va arribar al seu domicili i li va retreure a la víctima que li havia robat 100 euros

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria de Manacor, van detenir dissabte passat a un home d’origen marroquí de 46 anys, com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi.

Els fets van ocórrer en la matinada del passat dissabte, moment en el qual el detingut va arribar al seu domicili, retraient-li a la víctima que li havia robat 100 euros, motiu pel qual es va iniciar
una forta discussió i l’agressor li va llançar un calaix al cap, podent la víctima esquivar-lo.

Moments més tard el detingut va agafar un ganivet de cuina, procedint a intentar clavar-l’hi al cap, al mateix temps que li amenaçava de mort, podent defensar-se de l’agressió posant la seva mà, fet que li va provocar una ferida, podent fugir posteriorment del domicili.

La víctima es va personar en dependències policials per a comptar l’ocorregut, per la qual cosa els agents van procedir a la cerca de l’agressor, procedint a la detenció del presumpte autor.

El ganivet amb el qual va dur a terme els fets va poder ser trobat amagat a la terrassa del domicili on van ocórrer els fets denunciats.

Són tendència