Connect with us

Comunitat

Quatre detinguts per agredir amb diverses barres de ferro i un ganivet a un home a la platja de Palma

Quatre detinguts per agredir amb diverses barres de ferro i un ganivet a un home a la platja de Palma

Els fets van ocórrer aquest passat dijous a la nit

Agents de la Policia Nacional a Palma van detenir en la matinada d’aquest passat dijous a quatre homes d’origen romanès, d’edats compreses entre els 25 i els 41 anys, com a presumptes autors d’un delicte de lesions.

La víctima va ser un treballador d’un local de la zona, que mentre estava treballant, va cridar l’atenció en diverses ocasions a un grup de persones, les quals eren coneguts dels empleats per realitzar escàndols en la zona habitualment.

Una vegada finalitzada la seva jornada laboral, la víctima va sortir del seu lloc de treball i va ser abordat, de manera sorprenent, per un grup de vuit persones, entre els quals es trobaven algunes de les persones a les quals havia cridat l’atenció el mateix vespre .

Aquest grup de persones es van abalançar sobre ell i van començar a propinar-li cops, arribant un d’ells a envestir-li amb un ganivet, si bé la víctima va aconseguir detenir aquestes escomeses amb les mans.

En un moment determinat, els agressors van aconseguir tirar al terra la víctima, on van continuar propinant-li tota classe de cops, agredint-lo també amb una barra metàl·lica. Poc després dels fets, els presumptes autors van fugir del lloc en dos vehicles.

Els agents que van ser requerits en el lloc de l’agressió, i es van trobar a la víctima tombada en plena via pública, amb el cap ensangonat i amb ferides en una mà i en la cama.

Diverses patrulles van donar batudes per la zona, amb la finalitat de trobar als presumptes autors, localitzant un vehicle on viatjaven els quatre homes detinguts, havent-hi a l’interior del cotxe diverses peces de roba tacades de sang i una barra metàl·lica. Tos ells van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de lesions.

Són tendència