Connect with us

Actualitat

Una avaria elèctrica deixa sense servei d’aigua a bona part del nucli urbà de Manacor

L’empresa municipal ha informat de la incidència devers les 11 del matí

Dijous eixut a Manacor. No corre l’aigua per les canals ni tampoc per les aixetes. I és que una avaria en el subministrament elèctric en el pou de Ses Tapereres ha provocat un tall a bona part del centre urbà de Manacor. La SAM, empresa municipal encarregada del servei, ha informat de la incidència devers les 11 del matí. El servei ha començat a restablir-se minuts abans de les 15:30 hores.

Al llarg del matí, el departament de premsa de l’Ajuntament també ha emès un comunicat, on informava que els tècnics de la SAM fa dies que treballen en la reparació de diferents desperfectes provocats per la tempesta ocorreguda el passat 8 de setembre, i que l’avaria al pou de Ses Tapereres es deu a un fusible del transformador elèctric que es va veure afectat per un llamp. D’aquesta unitat de distribució depèn més del 40% de l’aigua que se subministra al nucli urbà de la ciutat, especificava la comunicació municipal. La incidència ha fet necessària la intervenció de la companyia elèctrica propietària de l’aparell afectat.

En alguns punts de la ciutat, es manté el servei d’aigua. Això sí, amb baixades de pressió a conseqüència de l’esmentada avaria.

ACTUALITZACIÓ DE LA NOTÍCIA: El servei ha començat a restablir-se minuts abans de les 15:30 hores.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència