Connect with us

Vist a les xarxes

Farts de la calor i la basca? S’acosten canvis

Farts de la calor i la basca? S'acosten canvis

Tot i que la setmana que acabam d’encetar comença amb temperatures altes i ambient carregat, hi ha canvis importants a la vista

Tot i que la setmana que acabam d’encetar comença amb temperatures altes i ambient carregat, hi ha canvis importants a la vista: amb el pas dels dies la fusió de les restes d’un huracà, que anomenaren ‘Danielle, dur camí de provocar a mitjan setmana una baixada del front polar que podria interpretar-se com el colofó final a un estiu llarg i dur.

Fa dies que ha començat la tardor meteorològica, formada pels mesos de setembre, octubre i novembre, però les temperatures continuen sent de ple estiu. De fet, aquest dilluns encara s’han registrat màximes diürnes superiors als 37 graus a molts d’indrets de Mallorca: 37 Pollença, 36 Sta. Maria, Muro, Son Sant Joan, Binissalem, Calvià i Porreres. 35 a Llucmajor, Sa Pobla i el Port de Pollença i 34 a Sineu i Petra, per esmentar sols alguns exemples.

La humitat es manté alta i, per tant, l’ambient continua sent de molta basca.

La setmana encara comença amb aquest ambient més aviat càlid, ara bé, amb el pas dels dies la fusió de les restes d’un huracà, que anomenaren ‘Danielle, dur camí de provocar una baixada del front polar que podria interpretar-se com el colofó final a un estiu llarg i dur.

La previsió assenyala que començarà causant temperatures altes i rissagues, però a partir de dijous podria provocar ruixats i tempestes arreu de Mallorca que localment podrien ser fortes.

A partir del divendres, a la fi, es normalitzaran les temperatures.

Són tendència