Connect with us

Actualitat

Preocupació per l’allau d’actes vandàlics a Artà

Preocupació per l'allau d'actes vandàlics a Artà

Distintes pintades a l’interior del Convent dels Pares Franciscans,  la piscina municipal i el poliesportiu, últims equipaments afectats

L’Ajuntament d’Artà fa setmanes que mitjançant les xarxes socials ve exigint responsabilitat a la persona o grup de persones que des de fa un temps es dediquen a protagonitzar un seguit d’actes vandàlics en diversos espais públics i equipaments municipals. El Consistori recorda que aquests tipus de comportaments, entre altres conseqüències, també suposen una despesa addicional de doblers a tots els ciutadans.

El passat mes de juliol, els voltants de Na Batlessa ja va patir les conseqüències d’aquest o aquests desconeguts, amb el trencament d’una balustrada entre altres malifetes en el mateix indret. Aquests últims dies novament han aparegut diverses pintades amb diferents símbols a espais religiosos i espais públics, com la zona de la piscina o el Poliesportiu.

Al Convent dels Pares Franciscans d’Artà van aparèixer aquests dies diverses pintades en algunes de les parets de l’interior de l’edifici, com es pot veure en una de les fotografies.

La continuïtat d’aquests tipus de comportaments ha començat a ser motiu de preocupació entre els responsables polítics i els mateixos ciutadans del poble.

Fotos: Ràdio Artà Municipal 107.9 FM

Són tendència