Connect with us

Actualitat

Proposen que el nou centre de secundària de Manacor dugui el nom de l’escriptor, Gabriel Galmés

La petició ja és oficial: Demanen que el nou centre de secundària de Manacor dugui el nom de l'escriptor, Gabriel Galmés

Josep Barrull, exprofessor de l’IES, ha fet efectiva aquest dimecres la petició perquè sigui tractada pel Claustre de professors i el Consell Escolar

L’exprofessor de l’IES Manacor, Josep Barrull, va promoure mitjançant les xarxes socials la petició de què el futur centre educatiu de la ciutat, projectat a conseqüència dels canvis previstos entre l’FP i secundària, pugui rebre el nom del desaparegut escriptor, Gabriel Galmés. Aquesta proposta s’ha oficialitzat aquest dimecres amb l’entrega d’un escrit en el mateix centre, adreçada al director.

En l’argumentació de motius, dita petició recorda que Biel Galmés va exercir de professor del centre fins al dia de la seva mort, va ser també membre del claustre de professors i persona molt participativa en bona part de les activitats que es desenvolupaven. També ressalta la seva aportació novel·lística a la llengua catalana i cronista de la vida manacorina “en els seus articles ocurrents i divertits”. El text també destaca que “no cal ser exhaustiu en els mèrits i les qualitats” que reunia la persona proposada.

Finalment, la petició demana que aquesta possibilitat sigui tractada pel Claustre de professors i al Consell Escolar, perquè se’n consideri l’aprovació.

Són tendència