Connect with us

Comunitat

Nova agressió sexual a Palma

Nova agressió sexual a Palma

Un ciutadà colombià, de 27 anys, ha estat detingut com a presumpte autor dels fets ocorreguts fa uns dies a la barriada de Son Anglada

Un ciutadà colombià, de 27 anys, ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual i lesions, després que presumptament propinés una pallissa i violés una dona en un carreró de la barriada de Son Anglada, a Palma.

Els fets es van produir la matinada del passat 28 d’agost, quan un operari de neteja de l’empresa pública EMAYA va trobar una dona que deambulava pel carrer, commocionada i costant-li articular paraula, faltant-li alguna peça de roba i amb restes de sang a la cara, per la qual cosa va avisar la Policia Nacional.

Els agents van comprovar que la dona havia estat de festa amb unes amigues, dirigint-se a un local de la zona. A l’interior va estar amb un noi que ja coneixia d’abans, intimant a l’interior i decidint sortir fora del local dirigint-se a un carreró on van mantenir relacions sexuals.

L’home li va proposar mantenir una pràctica sexual al que la dona es va negar, i no recordava res des d’aquell moment tan sols quan es va despertar amb la part de baix nua, amb un fort cop al cap i al nas i no recordant res del que havia passat.

Al principi les sospites de la suposada agressió sexual i les lesions conduïen el jove que havia sortit amb la víctima, però es va produir un tomb en la investigació que conduïa l’autoria dels fets a un segon individu, que també hauria estat amb la víctima, però que va abandonar el lloc tot sol.

En vista dels fets, els agents van prioritzar en la identificació del jove, del qual no se’n tenia cap referència ni dada, per la qual cosa van practicar nombroses gestions, sol·licitant col·laboració ciutadana i d’altres unitats policials.

Finalment va poder ser identificat. Es tractava d’una persona sense antecedents i que no disposava de domicili conegut a Palma, fins que finalment van esbrinar que residia a Inca. Procediren a la seva detenció com presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual i lesions.

Són tendència