Connect with us

Comunitat

Un jove s’inventa un suposat segrest a l’autovia Palma-Alcúdia per justificar un retràs en tornar a ca seva 

Un jove s'inventa un suposat segrest a l'autovia Palma-Alcúdia per justificar un retràs en tornar a ca seva 

Va interposar una denúncia a dependències de la Guàrdia Civil d’Inca, on relatava que havia estat abordat de matinada per quatre homes que posteriorment el van alliberar

La Guàrdia Civil ha tramitat la imputació d’una persona per la suposada comissió d’un delicte a Inca.

La suposada víctima va interposar denúncia a les dependències del cos policial, on va relatar que havia estat abordat de matinada a la via pública per quatre homes que circulaven en un cotxe.

Segons el denunciant, va ser introduït per força al cotxe i alliberat minuts després a l’autovia Palma-Alcúdia. Durant el suposat segrest, li havien sostret uns auriculars valorats en 234 euros.

L’home va justificar la denúncia per tal d’evitar represàlies de la seva parella, pel retràs en tornar al domicili després d’una nit de diversió en una zona d’oci de s’Arenal

Donada la gravetat del fet denunciat, els guàrdies civils van iniciar una investigació per a la localització i detenció dels autors. De les gestions practicades pels agents van arribar a la conclusió que el relat era inventat, per la qual cosa van fer una nova entrevista amb el denunciant i després de confrontar la seva denúncia amb les dades recollides durant la investigació, la víctima va confessar haver-se inventat els fets denunciats.

L’home va justificar la denúncia per tal d’evitar represàlies de la seva parella, pel retràs en tornar al domicili després d’una nit de diversió en una zona d’oci de s’Arenal.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència