Connect with us

Actualitat

Foc creuat entre el regidor Joan Aznar i el PSOE de Felanitx

Foc creuat entre el regidor Joan Aznar i el PSOE de Felanitx

Retrets, acusacions i peticions de dimissió de banda a banda 

l regidor del grup mixt a l’Ajuntament de Felanitx, Joan Aznar, ha celebrat aquest dimarts una convocatòria de premsa, acompanyat del batle, Jaume Monserrat i la regidora del PP, Catalina Soler, per denunciar l’intent per part dels representants socialistes d’aprofitar el pregó d’El Cosso perquè fossin repartides entre el públic assistent fins a 150 caretes amb la seva imatge per tal de fer “befa de la meva persona”. Aznar ha volgut agrair als representants d’aquesta entitat que no volguessin entrar a participar “d’un joc brut de rancúnies personals” i deixar amb evidència als implicats en aquests fets, ha explicat.

L’exregidor socialista, també ha lamentat les intencions “de voler aprofitar-se d’un dels col·lectius amb més història i més representatius del dia de Sant Agustí per atacar-me personalment i desacreditar-me políticament. Hi ha persones que pel que sembla confonen la festa, la crítica social del poble i la ironia felanitxera, amb atacs personals gratuïts des de la ràbia incontrolada”, ha assenyalat.

Aznar ha demanat “la dimissió immediata dels tres regidors socialistes a l’Ajuntament de Felanitx”, alhora que exigia a la direcció insular del PSOE de Mallorca que “prengui mesures per evitar que les seves segles siguin utilitzades per venjances personals”

Per aquests motius, Aznar ha demanat “la dimissió immediata dels tres regidors socialistes a l’Ajuntament de Felanitx”, a qui també ha acusat de “covards”, alhora que exigia a la direcció insular del PSOE de Mallorca que “prengui mesures per evitar que les seves segles siguin utilitzades per venjances personals que per res beneficien al nostre municipi. No és la primera, però aquesta acció deplorable crec que traspassa una línia vermella i accions com aquesta son les que desvirtuen la política i l’allunyen encara més dels ciutadans. Els votants socialistes de Felanitx no poden permetre ni un minut més que aquests siguin els seus representants”, ha afegit a la petició de dimissió.

Finalment, ha agraït el suport que ha rebut aquests dies per part dels seus companys del pacte de govern municipal.

La reacció del grup socialista no s’ha fet esperar. Minuts després de la convocatòria de Joan Aznar, el grup municipal socialista feia pública una nota de premsa on criticaven “la falta d’escrúpols del regidor Aznar, i per això li reclamam que deixi l’acta, i retorni la subvenció autoatorgada de manera irregular, per l’adquisició d’uns ordinadors durant l’any 2020″.

En paraules del portaveu socialista, Xisco Duarte, “és imprescindible que el senyor Aznar torni immediatament els doblers, perquè de no ser així, l’assumpte haurà de ser denunciant a l’oficina anticorrupció per determinar la incompatibilitat d’aquesta subvenció que ell mateix es va autoconcedir”.

Els socialistes demanen a Joan Aznar que deixi l’acte de regidor i retorni a l’Ajuntament la subvenció que ell mateix s’hauria autoconcedit i que va ser justificada per a la compra d’uns ordinadors a tres centres educatius del municipi.

El grup municipal socialista crítica “la falta d’escrúpols del regidor Aznar”, i  li reclamam que deixi l’acta, “i retorni la subvenció autoatorgada de manera irregular, per l’adquisició d’uns ordinadors durant l’any 2020”

Els socialistes reiteren que “la ruptura del pacte progressista, només tenia com a objectiu conservar la cadira i perpetrar així al senyor Montserrat a costa de pactar amb algú que ha venut els seus ideals per una nòmina que a més, actua de manera irregular com a regidor de Participació Ciutadana”, exposa l’actual secretari general dels socialistes de Felanitx.

“Els càrrecs electes municipals han d’actuar sempre fent prevaler els interessos generals sobre els particulars, per això, han d’evitar situacions que generin conflicte entre els seus interessos”, afirma Duarte, qui considera que el municipi “mereix uns governants que governin per la gent i no pels interessos particulars i la política bruta”.

Són tendència