Connect with us

Comunitat

Un taxista de Palma és detingut per abusos sexuals a una usuària menor d’edat

Un taxista de Palma és detingut per abusos sexuals a una usuària menor d'edat

L’arrestat va mostrar els genitals a la víctima i li va arribar a tocar les parts íntimes

Agents de la Policia Nacional han procedit a la detenció d’un taxista de Palma, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una menor d’edat.

La menor d’edat es va personar en companyia de la seva mare, el dia 3 de setembre passat en dependències de la UFAM (Unitat de la Família i Atenció a la Dona) de la Policia Nacional per denunciar els fets que sembla que van passar la matinada del mateix dia.

Dissabte a la nit, la menor va realitzar una trucada de telèfon al presumpte autor, conductor professional de servei públic, ja que tenia el seu número de telèfon per haver utilitzat els seus serveis el passat mes de maig i el mateix va facilitar el seu nom i telèfon de contacte, per si ho necessitava en una altra ocasió.

El conductor es va dirigir al lloc acordat i va recollir la clienta per fer el servei, convidant-la a pujar al seient davanter del taxi i demanant-li un parell de petons de presentació, començant des d’aquell moment diverses insinuacions, fent comentaris sobre la seva bellesa.

Els comentaris i les insinuacions van anar pujant de to, tenint una connotació d’índole sexual, tot mentre el vehicle circulava.

El conductor en un moment donat va dur a terme diversos tocaments a la menor a les seves parts íntimes, i l’home va arribar a mostrar els genitals a la víctima.

La menor va demanar a l’home reiteradament que atures, fent aquest cas omís, fins que en finalitzar el servei va deixar la menor a prop del seu domicili.

La denunciant estava molt nerviosa i contrariada i va témer que el conductor es tornés agressiu contra ella. Un cop al seu domicili va explicar el que havia passat a la seva mare i van interposar denúncia.

Després de la denúncia, agents de la Policia Nacional es van fer càrrec de la investigació duent a terme diverses gestions i procedint a la detenció del conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual.

Són tendència