Connect with us

Vist a les xarxes

Sánchez anuncia que les treballadores de la llar tindran dret a l’atur

Sánchez anuncia que les treballadores de la llar tindran dret a l'atur

El president del govern espanyol no descarta aprovar fixar un preu màxim de venda als preus de productes bàsics com la llet o els ous

En el transcurs d’un acte, batejat com a ‘Moncloa Abierta‘, perfectament preparat, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha aprofitat la trobada amb unes 50 persones escollides per anunciar noves mesures de caràcter social. Ha anunciat que a partir d’ara les treballadores de la llar tindran dret a cobrar de l’atur i que la mesura serà aprovada aquest dimarts en el Consell de Ministres.

Les persones que han assistit a la convocatòria eren ciutadans que en algun moment havien enviat cartes a la presidència del govern espanyol per fer propostes o queixar-se. A l’hora de la veritat, només han parlat cinc d’ells durant vuit minuts, per uns 45 minuts de Pedro Sánchez. I entre ells, cap queixa.

Curiosament, una de les dones que hi ha participat és treballadora de la llar i ha aprofitat la trobada per demanar que s’aprovi l’atur per al col·lectiu. Sánchez també ha repetit que l’objectiu és incrementar el salari mínim interprofessional com a mínim 50 euros al mes a finals d’any.

El president espanyol tampoc ha descartat més mesures per ajudar a rebaixar més les factures dels ciutadans, com fixar un topall als preus de productes bàsics com la llet o els ous.

Són tendència