Connect with us

Actualitat

Majoria de veus en contra de tancar definitivament al trànsit el carrer Bordils de Porto Cristo

Majoria de veus en contra de la proposta de tancar definitivament al trànsit el carrer Bordils de Porto Cristo

Segons un sondeig que AIPC ha fet en aquest sentit a les xarxes socials

El departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Manacor fa mesos que sondeja la possibilitat de prohibir definitivament el trànsit rodat de vehicles en el carrer Bordils de Porto Cristo, coincidint amb la finalització definitiva de les controvertides obres de millora en primera línia.

L’actual equip de govern de Manacor continua apostant per prioritzar el trànsit de vianants a determinats espais urbans del municipi. Aquesta mesura en cas que finalment tiri endavant, suposaria una restricció definitiva al trànsit de vehicles en la zona esmentada que des de fa mesos ja compta amb un horari fix que regula la circulació: de dilluns a dissabte entre les 8 del matí i les 16 hores del capvespre, mentre que els diumenges la prohibició és durant tot el dia.

La possibilitat que la restricció per hores pugui arribar a ser definitiva, ha fet que la formació AIPCSyS, hagi decidit sondejar l’opinió dels seus seguidors a les xarxes socials sobre la mesura. La majoria de comentaris que es poden llegir en aquest sentit són contràries ..

La majoria de veus reconeixen els problemes de trànsit existents a Porto Cristo a l’hora de moure’s amb cotxe, però consideren que tancar el trànsit en el carrer Bordils, Costa d’en Blau i de S’Església no faria més que agreujar la situació.

Algunes opinions, poques, sí que es manifesten a favor del canvi que es maneja des del departament de Mobilitat, sempre que es recolzi amb una ronda de circumval·lació des de la rotonda de Sa Marineta que pugui enllaçar amb la ronda de l’Oest, atès el gran nombre de vehicles que circulen diàriament, molts a gran velocitat i amb uns passos de vianants amb escassa visibilitat.

Altres veïns aprofiten l’ocasió per reivindicar la necessitat de crear nous aparcaments als tres accessos al nucli. Creuen que aquesta mesura suposaria una millora general notable de la situació.

Són tendència