Connect with us

Esports

La manacorina, Cristina Sureda, inicia la seva participació en el Mundial Sub-14 d’Escacs a Romania

La manacorina, Cristina Sureda, inicia la seva participació en el Mundial Sub-14 a Romania

Després que el passat mes de juliol s’hagués proclamat Campiona d’Espanya

La jove escaquista manacorina Cristina Sureda comença aquest dilluns la seva participació, a la categoria Sub14 femenina, en el Mundial d’Escacs que se celebrarà a Mamaia, Romania, del 5 al 18 de setembre.

En aquesta competició participaran més de 530 figures emergents dels escacs de 67 països. Aquesta convocatòria recupera aquest any la presencialitat, després de dos anys d’haver-se celebrat de manera telemàtica a causa de la pandèmia.

La participació de Cristina Sureda en aquesta prova mundial arriba després que el passat mes de juliol es proclamés brillant campiona del Campionat d’Espanya Sub 16, on va aconseguir sumar una nova medalla al seu brillant palmarès, convertint-la ja en una de les millors jugadores de la història de Balears en edat escolar.

Bon paper dels representants del ‘Club Reis i Dames’ de Manacor als campionats d’Espanya celebrats a Múrcia

Aquest passat diumenge va concloure a Múrcia els Campionats d’Espanya per trams d’ELO separat amb tres categories:  Sub 2300,  Sub 2000 i Sub 1700.

El ‘Club Reis i Dames’ de Manacor va organitzar una expedició de nou jugadors amb dos acompanyants amb moltes ganes de lluitar contra els millors.

Al campionat sub 2300 va prendre-hi part, Manuel Queirolo que va acabar amb 4,5 punts.

A les proves sub 2000, hi participaren Miquel Sureda que va aconseguir sumar 4,5 punts, Daniel James Garcia 4 punts, Julian Nieto 3,5 punts i Cristina Sureda 2,5 punts, disputant només set rondes de les nou.

I al campionat sub 1700, també amb quatre jugadors, Toni Tomàs va obtenir 6 punts , Jordi Perelló 5 punts , Maria Bonet 4 punts i Sara Alícia Veloz 3.

Destacar també la vintena posició de Toni Tomàs jugant a les primeres taules moltes rondes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència