Connect with us

Comunitat

Desarticulada una organització que movia grans quantitats de droga via marítima

Desarticulada una organització que movia grans quantitats de droga via marítima

L’operació policial, desenvolupada a Eivissa i a Madrid, s’ha saldat amb la detenció de 42 persones, després d’una trentena de registres

L’Agència Tributària, la Guàrdia Civil i Policia Nacional, en una operació conjunta, han desarticulat una organització criminal dedicada a importar grans partides de droga des de l’estranger a través de diferents ports de l’Estat.

L’operació policial, desenvolupada a Eivissa i a Madrid, s’ha saldat amb la detenció de 42 persones. També s’han practicat 32 registres, en els quals s’han confiscat 47 quilos de cocaïna, 143 d’haixix, 46 de marihuana, 38 de cabdells, 347.000 euros en efectiu, així com diferents quantitats d’èxtasis i altres drogues sintètiques, a més d’heroïna i substàncies de tall.

També van ser apreheses quatre armes curtes, tres armes llargues, cartutxos de diferent calibre, diverses armes blanques i punys americans, a més de 19 vehicles.

A Eivissa s’han desmantellat 10 punts de venda de droga

En el cas concret d’Eivissa, els registres es van dur a terme en la capital i al poble de Sant Josep i va provocar la detenció de 26 persones. En els 15 registres practicats es van desmantellar tres plantacions de marihuana amb 1.000 plantes i es van confiscar 18 quilos de cabdells secs.

A més, es van desmantellar 10 punts de venda de droga, en els quals es va decomissar diversa quantitat de cocaïna, haixix, èxtasi, cocaïna rosa i altres drogues de disseny.

A més van ser confiscats 11 vehicles i 178.000 euros en metàl·lic. En aquesta mateixa operació igualment es van confiscar en setmanes anteriors 31 quilos de cocaïna, 35 d’haixix i 20 de cabdells de marihuana quan anaven a ser introduïts a l’arxipèlag.

Són tendència