Connect with us

Comunitat

Dos detinguts per haver robat perfums valorats en més de 10.000 € a una botiga de Son Sant Joan

Dos detinguts com a presumptes autors d'haver robat perfums per valor de 10.000 € a una botiga de Son Sant Joan

Els arrestos es van produir el passat cap de setmana, quan les dues persones es disposaven a abandonar l’illa

La Guàrdia Civil ha detingut dues persones com a presumptes autores de delictes de furt.

Els arrestos es van produir el passat cap de setmana en dies alterns. Els agents van detectar un passatger que es disposava a agafar un vol cap a Barcelona, ​​que portava al seu equipatge perfums per valor de 5.400 €. Després de fer les indagacions corresponents, van descobrir que havien estat sostrets d’una botiga ubicada a l’aeroport de Son Sant Joan.

L’endemà, va ser descobert un altre equipatge de grans dimensions, que contenia una elevada quantitat de perfums. Després de seguir el protocol establert per a aquests casos, va ser localitzat el titular de la maleta i van procedir a obrir-la en la seva presència, que contenia una quantitat important de perfums.

Al passatger se li va exigir que aportés alguna factura o document que acredités la procedència de la mercaderia, fet que no es va poder fer efectiu. L’home tenia intenció d’abandonar Mallorca amb destinació a Romania. Posteriorment, es va poder comprovar que els perfums en qüestió havien estat sostrets de la mateixa botiga que es troba a les instal·lacions aeroportuàries, valorades en 8.400 €. Va ser detingut per un delicte de furt.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència