Connect with us

Opinió

Tard o d’hora, tot arriba. Fins i tot lo bo

En Jaume Mas, popularment conegut com 'en Jaume de s'Agrícola', té decidit que enguany es jubila després de cinquanta-dos anys d'activitat laboral

En Jaume Mas, popularment conegut com ‘en Jaume de s’Agrícola‘, té decidit que enguany es jubila després de cinquanta-dos anys d’activitat laboral

En Jaume Mas, popularment conegut com ‘en Jaume de s’Agrícola’, té decidit que ho deixa. Enguany ha complert els 66 anys i el cos li demana jubilar-se, després de cinquanta-dos anys d’activitat laboral consecutiva. Això sí, té intenció de seguir al peu del canó fins a l’últim dia d’aquest llarg 2022.

Pertany a l’últim grup d’escolars que va cursar els estudis a l’escola rural de Son Negre, abans que tancàs definitivament. Va començar a treballar a s’Agrícola quan només tènia 14 anys. “En aquells anys, la gent es posava a fer feina des de molt jove. Les necessitats eren molt diferents a les actuals”, comenta. Ho va fer com a mosso i es retirarà sent l’adjudicatari del bar de l’entitat cultural de Manacor, que haurà de prendre una decisió al voltant del futur del negoci.

Va començar a treballar a s’Agrícola quan només tènia 14 anys

En Jaume ha estat testimoni directe de l’evolució que ha experimentat durant tots aquests anys la plaça per excel·lència del cor urbà de Manacor, Sa Bassa. I també obligat espectador de moltes trobades i converses sobre determinats fets econòmics, polítics i socials del municipi. I és que “aquest lloc emblemàtic esdevé una petita i xafarderil àgora manacorina”, tal com ho va descriure el bon amic, Pep Lluís Aguiló.

El nostre protagonista, acumula vivències, anècdotes, records i deliris veïnals per a donar i comptar, però també destaca per la seva discreció.

Pep J. Bauçà

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència