Connect with us

Actualitat

Dos detinguts a Cala Bona per un delicte contra la salut pública

Dos detinguts a Cala Bona per un delicte contra la salut pública

Un registre de la Policia Local a l’interior d’un cotxe va permetre la localització sota un dels seients d’una gran quantitat de marihuana i algunes plaques d’haixix

La Policia Local de Son Servera va detenir aquest passat dimecres, a dos homes per un presumpte delicte contra la salut pública.

Els fets van ocórrer quan els agents feien tasques de patrulla pel nucli de Cala Bona i es varen adonar de l’actitud sospitosa de dos homes amb els quals ja s’havien dut a terme altres intervencions. Els individus s’anaven passant una bossa de color groc i que no deixava entreveure l’interior.

Seguidament, els agents van decidir acostar-se als dos sospitosos per tal d’investigar el contingut de la bossa. Els dos homes, davant les preguntes dels policies, es mostraren nerviosos sense facilitar cap resposta als agents, per la qual cosa procediren a l’escorcoll i posterior registre d’un vehicle amb el qual es movien.

Tapada i sota el seient del conductor va poder ser localitzada una bossa de plàstic que contenia una gran quantitat de marihuana, disposada en bosses individuals per a la seva suposada venda, i algunes plaques d’haixix. Els individus quedaren detinguts.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència