Connect with us

Comunitat

Els ajuntaments governats pel PP garantiran la gratuïtat de l’etapa 2-3 en les  escoletes municipals

El PP alerta que les escoletes de Felanitx i la de Cas Concos "ha quedat desert"

Acusen el Govern “d’improvisació”

El Partit Popular ha emès un comunicat aquest dimecres anunciant que “els batles del Partit Popular de les Illes Balears garantiran a les famílies la gratuïtat de l’etapa de 2 a 3 anys a les seves escoletes per a evitar que paguin per la improvisació de la presidenta del Govern, Francina Armengol”.

Denuncien que “les famílies continuen esperant la signatura del conveni anunciat per Armengol per a poder suspendre els pagaments”. Per aquesta raó, “els edils populars han cercat diferents fórmules perquè els pares no hagin de pagar o avançar cap mensualitat d’aquest curs d’escoleta davant les expectatives generades”.

Acusen l’Executiu autonòmic de “no haver fet res en aquests últims set anys”, i recorden que”Armengol va anunciar de forma improvisada i precipitada la gratuïtat de l’etapa 2-3, sense consultar amb els batles que som els qui l’hem d’aplicar, sense temps material per a l’elaboració d’un decret consensuat, del pertinent conveni i que els ajuntaments poguessin canviar les seves ordenances de taxes”, ha declarat el president del comitè de batles del Partit Popular i batle d’Alaró, Llorenç Perelló.

Moció a tots els ajuntaments

Perelló també ha avançat que la formació conservadora presentarà mocions als ajuntaments per a reclamar que la gratuïtat s’estengui a tota l’etapa 0-3, incloent-hi centres privats i assistencials. .

Són tendència