Connect with us

Esports

Manacor acollirà la IV Cursa i Marxa per a la prevenció del suïcidi de les Illes Balears

Manacor acollirà la IV Cursa i Marxa per a la prevenció del suïcidi de les Illes Balears

Dia 10 de setembre a la via verda Manacor-Artà

Amb motiu del Dia Mundial per la Prevenció del Suïcidi, el 10 de setembre, Manacor acollirà dues activitats comunitàries que tenen com a objectiu fomentar la sensibilització de la societat sobre la realitat de la conducta suïcida i les seves conseqüències. El mateix dia 10 se celebrarà la IV Cursa i Marxa per a la prevenció del suïcidi de les Illes Balears a la via verda Manacor-Artà i dia 16 de setembre el pati de la Torre del Palau serà la seu de l’exposició col·loqui anomenada (DES)integrades.

Durant l’any 2020, 3941 persones varen perdre la seva vida per suïcidi a Espanya. A Balears varen ser 87 les persones que no varen trobar la manera de continuar vivint amb el patiment.

La primera activitat tindrà lloc el dissabte dia 10 de setembre a les 18 h a la via verda Manacor-Artà, i és la IV CURSA I MARXA PER LA PREVENCIÓ DEL SUÏCIDI DE LES ILLES BALEARS. La cursa s’ha organitzat de manera conjunta per part d’AFASIB (Familiars i Amics supervivents per Suïcidi de les Illes Balears), de l’Ajuntament de Manacor i de l’Associació Estel de Llevant. Es tracta d’una cursa de 5 km i una marxa de 3941 metres (en record de les 3941 persones que varen perdre la seva vida per suïcidi l’any 2020 #unmetrepercadavida).

La segona activitat tindrà lloc el divendres dia 16 de setembre a les 19 h al pati de la Torre del Palau. Es tracta d’una exposició-col·loqui anomenada (DES)integrades i que té com a objectiu reflexionar i visibilitzar el patiment de les persones i la importància de la comunitat en acompanyar a les persones que pateixen, des de la comprensió i validació d’aquests sentiments.

Totes aquelles persones interessades en participar de la cursa poden inscriure’s a aquest enllaç: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=7151175&compsec=signup

Són tendència