Connect with us

Vist a les xarxes

Quin municipi del Migjorn de Mallorca és considerat “el lloc perfecte per a visitar”?

Quin poble del Migjorn de Mallorca és considerat "el lloc perfecte per a visitar"?

Segons el prestigiós diari anglès ‘The Telegraph’

Palma, Barcelona o València són per excel·lència algunes de les destinacions de tota l’àrea mediterrània que reben més turisme al llarg de l’any, sigui hivern o estiu.

Però el prestigiós diari britànic ‘The Telegraph’ ha preferit destacar de manera especial aquests dies un municipi situat al Migjorn de Mallorca amb una mica més de 12.000 habitants, ja que ho considera com el destí perfecte.

Segons el mitjà, cada carrer sembla un minuciós plató de cinema, sobretot quan l’hora daurada, diu textualment el text de la notícia, projecta “l’ombra nítida de les palmeres sobri els murs de la seva església”. “És aquesta tranquil·litat visual el que va portar la gent d’aquí per obrir petites botigues elegants de disseny d’interiors, galeries d’art i restaurants amb jardins emmurallats i arbres de cítrics”, ressalta.

Idò, sapigueu que el poble que ‘Telegraph‘ elogia és Santanyí, que “compta amb el gran atractiu d’una de les millors platges de la Mediterrània, Cala Llombards”.

El rotatiu elabora una llista de deu raons per recomanar Santanyí, entre els quals destaca la proximitat amb Palma, ser un poble de mercat o uns bons restaurants.

Telegraph‘ destaca la zona de Cala Llombards i explica que té”la millor platja”. També detalla que és un lloc “petit i té un paisatge totalment pla i carrers estrets”, així com que “compta amb possiblement el millor hotel de Balears”, esmentant l’hotel Ca Ferretera.

D’altra banda, també es refereix a la quantitat de festivals que es puden gaudir en el poble. “Als mallorquins els encanten les festes, i Santanyí té una bona quantitat d’esdeveniments anuals peculiars, incloses les festes de Sant Domingo a Es Llombards el 8 d’agost, amb sopars massius a l’aire lliure, ball i tota mena de jocs i rareses per celebrar”, conta.

Són tendència