Connect with us

Actualitat

Denuncien la manca de sensibilitat del govern municipal de Llucmajor amb el patrimoni del municipi

Denuncien la manca de sensibilitat del govern municipal de Llucmajor amb el patrimoni del municipi

MÉS posa com a exemples la no recol·locació de la creu de Sant Guillem que va ser tomada fa 10 anys i la nul·la voluntat d’elaborar un nou catàleg patrimonial

MÉS per Llucmajor ha lamentat “la manca de sensibilitat de l’equip de govern  amb el patrimoni del municipi”.

La portaveu d’aquest grup a l’oposició, Maria Barceló, explica que l’equip de govern actual “ha estat del tot incapaç de tornar a col·locar la creu de Sant Guillem, un tràmit que deixàrem enllestit la passada legislatura”. Es tracta d’una creu de terme situada inicialment a la ronda Carles V i que fou bastida l’any 1968 en substitució d’una altra del segle XVI, la creu d’en Xeriquet. Un vehicle la va tomar fa més de 10 anys i des d’aleshores roman amagada en el magatzem municipal.

També denuncien que l’equip de govern incompleix un acord de ple de març de 2021 en què es va aprovar per unanimitat una moció conjunta del seu grup i el PSIB, mitjançant la qual s’adquiria el compromís de posar en marxa un nou catàleg de patrimoni del municipi. En aquest sentit, Barceló lamenta que “no han fet res i sembla que tindrem un nou cas d’acord de ple incomplert“.

Són tendència