Connect with us

Actualitat

Cues quilomètriques de visitants per a poder accedir al parc natural des Trenc

Cues quilomètriques de visitants per a poder accedir al parc natural des Trenc

La situació que es dóna en aquest indret del Migjorn es uns dels temes més comentats aquests últims dies en les xarxes socials

Les cues quilomètriques de visitants per a poder accedir al parc natural des Trenc que es poden veure diàriament aquest estiu no és nova. És ja una de les polèmiques clàssiques de l’estiu a Mallorca. El fet ve sent uns dels temes més comentats també aquests últims dies en les xarxes socials.

Precisament, la massiva presència diària de visitants a la zona ha estat una de les notícies que els mitjans de premsa escrita de l’illa li han dedicat espai aquests dies.

La saturació que es viu a la zona, en certa manera ve provocada després que Medi Ambient decidís reduir les places de l’aparcament a 400 places, provoca que les voreres de la carretera s’omplin de cotxes.

L’assumpte ha ocupat un temps avui dijous a l’Informatiu Migdia d’IB3, on el conseller de Medi Ambient, Miquel Mir, ha assegurat que controlar la situació és responsabilitat de l’Ajuntament de Campos. Des del Consistori s’han negat a fer qualsevol classe de declaració al respecte, tot i que els encarregats de l’aparcament privat de la zona diuen que molts de pics avisen la Policia Local, i per allà no hi apareix ningú.

Foto: @JoAnMaguMa.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència