Connect with us

Comunitat

A Palma: Detingut un pare per masturbar-se en presència de la seva filla

Va arribar a mostrar-li a la menor vídeos de contingut sexual

Agents de la Policia Nacional a Palma han detingut a un home de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte d’abús i provocació sexual, suposadament per masturbar-se en presència de la seva filla menor d’edat i mostrar-li vídeos de contingut sexual.

La recerca es va iniciar a conseqüència de la denúncia interposada per una mare que donava compte d’un suposat delicte d’abús sexual a la seva filla menor d’edat per part del progenitor d’aquesta. La mare va indicar que es troba separada de l’home i que té la guarda i custòdia de la menor amb la qual conviu, i que la seva filla acudeix de manera esporàdica alguns dies a visitar al seu pare al domicili d’aquest, però mai hi pernocta.

La menor va informar la seva mare que en acudir al domicili del seu pare, aquest es va llevar la roba i va començar a masturbar-se, arribant a posar-li diversos vídeos de contingut pornogràfic.

Agents de la Policia Nacional van procedir a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual i un altre de provocació sexual.

Són tendència