Connect with us

Actualitat

El PP insta al batle de Manacor que “assumeixi la gestió del departament d’Urbanisme”

El PP insta al batle de Manacor que "assumeixi la gestió del departament d'Urbanisme"

“Davant la incapacitat manifesta demostrada per la regidora Núria Hinojosa“, denuncia el PP

El Partit Popular de Manacor, mitjançant un comunicat de premsa, exigeix “explicacions clares i, sobretot, verídiques” sobre els motius que provocaren que les aigües fecals de la primera línia de Porto Cristo anessin a parar a la platja després de la ploguda del passat 18 d’agost.

Segons els populars, “després de les darreres informacions publicades per distints mitjans de comunicació i del mateix gabinet de premsa de l’Ajuntament de Manacor, observam preocupats que les versions de l’àrea d’Urbanisme sobre el qual va succeir són contradictòries i algunes fins i tot podrien resultar ser falses”.

Per aquest motiu, el grup de l’oposició ha decidit presentar “una instància sol·licitant els informes tècnics pertinents que avalin que les bombes d’impulsió de les aigües fecals van fallar, tal com explicà el Consistori en una nota de premsa”.

També recorden que la versió oficial dels fets, “no quadren amb les declaracions de la senyora Nuria Hinojosa aparegudes en el diari Ultima Hora’ on afirmava que tot es va deure a un embós produït per les obres que s’estan realitzant des de fa mesos a la primera línia”.

Recorden que la versió oficial dels fets, “no quadren amb les declaracions de la senyora Nuria Hinojosa aparegudes en el diari Ultima Hora’ on afirmava que tot es va deure a un embós produït per les obres que s’estan realitzant des de fa mesos a la primera línia”

Davant aquestes versions contradictòries dels fets ocorreguts, “demanam explicacions clares. La ciutadania mereix saber la veritat i, en tot cas, difamar empreses privades per a obtenir un rèdit polític és com a mínim èticament reprovable”, assenyala el partit conservador.

En el mateix comunicat demanen al batle Miquel Oliver que “prengui part activa en el departament d’Urbanisme per tal d’evitar més despropòsits com els que s’han viscut en els darrers mesos amb les obres de Porto Cristo. Consideram que és evident que la senyora Hinojosa no està capacitada per liderar les esmentades obres, malgrat que intenti justificar el que és injustificable”.

Són tendència