Connect with us

Comunitat

“Educació només ha executat un 20% de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures aprovat en el 2016”

"Educació només ha executat un 20% de les obres previstes en el Pla d'Infraestructures aprovat en el 2016"

Segons la diputada d’El Pi, Maria Antònia Sureda, “aquest fet demostra el poc interès que té el Govern en matèria educativa”

El grup parlamentari d’El Pi ha denunciat aquest dimarts la deixadesa del Govern pel que fa a les infraestructures educatives. Un Pla que engloba aquestes dues legislatures i que encara queda per fer el 80 % dels centres projectats, segons la formació regionalista.

En aquest sentit, la diputada d’El Pi, Maria Antònia Sureda, ha manifestat que “dels 26 nous centres prevists en el Pla d’Infraestructures només se n’han construït 5. Aquest fet demostra el poc interès que té el Govern en matèria educativa”.

Son Ferriol (lloc on s’ha efectuat la roda de premsa), Inca, Campos, Caimari o Eivissa són només alguns exemples dels centres on encara no s’ha posat ni una sola pedra”, ha explicat Sureda. “La població ha crescut molt els darrers anys i per això és imprescindible crear noves infraestructures i així poder fer front a l’augment d’alumnes. A més, és l’única manera d’abaixar les ràtios. No podem posar més aules modulars. Ja n’hi ha un centenar”, ha recordat la diputada.

Son Ferriol , Inca, Campos, Caimari o Eivissa són només alguns exemples dels centres on encara no s’ha posat ni una sola pedra”

Ha remarcat que la matèria educativa és considerada una de les prioritats del seu grup.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència