Connect with us

Actualitat

Els taxistes del Llevant i el Migjorn viuen l’estiu amb més feina dels darrers 40 anys

Els taxistes del Llevant i el Migjorn viuen l'estiu amb més feina dels darrers 40 anys

Les actuals 50 llicències que operen al municipi de Manacor han estat del tot insuficients per poder atendre la gran demanda del servei

“En un dia he arribat a fer fins a 4 viatges a l’aeroport”, comenta un dels taxistes que operen al municipi de Manacor. Mentre que un altre, un dels més veterans de la professió i que segueix en actiu, destaca que “no recordo un estiu com aquest en els meus 40 anys de servei”. I és que la massiva arribada de turistes aquest estiu ha superat de molt les previsions inicials i alguns serveis s’han vist absolutament desbordats.

Molts usuaris de Manacor que han hagut de menester un taxi aquests mesos han hagut de ser atesos per vehicles que en molts casos s’han hagut de desplaçar des de Porto Cristo.

Molts dies, principalment els caps de setmana, únicament els serveis requerits per part dels clients dels establiments turístics dels nuclis costaners del Llevant i el Migjorn han acaparat bona part de l’oferta existent. Aquesta situació feia que un particular que necessités agafar un taxi s’ho prengués amb paciència, ja que l’espera podia superar els 40 minuts.

Molts dies, principalment els caps de setmana, únicament els serveis requerits per part dels clients dels establiments turístics dels nuclis costaners del Llevant i el Migjorn han acaparat bona part de l’oferta existent

La manca de taxis a molts punts de l’interior de l’illa ha arribat a provocar que molts taxistes de Palma es veiessin obligats a recollir clients fora de la capital.

En només 20 minuts, la central de trucades de qualsevol de les plataformes que operen en el Llevant i el Migjorn han arribat a rebre més d’una trentena de serveis.

Juan, un taxista que resideix a Capdepera, però que treballa a Manacor, reconeix que “aquest estiu molts dematins quan surt de casa ja em faig directament a recollir clients. No tenim temps ni per prendre’ns l’habitual cafè amb els amics”.

Els professionals del volant aquest any es queixen per excés, després de dos anys de recés forçat a causa de la pandèmia.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència