Connect with us

Societat

El darrer cap de setmana ens deixa les defuncions de Chantal Jourdain i Joan Buades

El darrer cap de setmana ens deixa les defuncions de Chantal Jourdan i Joan Buades

Dues persones vinculades a l’àmbit empresarial i joier del Llevant

Aquest cap de setmana passat hem conegut les defuncions de dues persones que de manera diferent van estar vinculades a l’àmbit empresarial i joier del Llevant de Mallorca.

Dissabte passat vam conèixer la mort a Palma de Chantal Jourdain, després de no poder superar una llarga malaltia. Des de fa uns anys, era la cònsol honorària de Bèlgica a les Balears. Però bona part de la seva trajectòria professional va estar fortament lligada al món de la comunicació i el màrqueting. Per aquesta raó, entre els anys 2005 i 2006 va ser la responsable de comunicació de l’empresa perlera ‘Majórica, quan la viabilitat de la companyia ja presentava seriosos dubtes.

També va ser durant molts anys la parella sentimental del periodista Luís Fidalgo, que va arribar a dirigir l’edició de Balears del diari ‘El Mundo’.

D’altra banda, aquest diumenge va morir a Cala Millor, als 72 anys, l’empresari Joan Buades. Va ser el fundador del grup de Joieries Cala Millor Katya, que va arribar a expandir-se a la majoria de municipis del Llevant. A la dècada dels anys 80, va presidir l’associació de comerciants del nucli turístic i el club de futbol Badia de Cala Millor.

Són tendència