Connect with us

Comunitat

Desarticulada a Mallorca una banda de macedonis que acumulaven més de 50 robatoris en habitatges

Desarticulada a Mallorca una banda de macedonis que acumulaven més de 50 robatoris en habitatges

Actuaven durant el dia, aprofitant l’absència dels propietaris dels immobles que eren assaltats

El grup de robatoris de la Policia Nacional ha aconseguit desmantellar a un grup criminal dedicat a la comissió sistemàtica de robatoris amb força en domicilis habitats, principalment a Palma.

Els detinguts cometien els robatoris mitjançant diferents especialitats, fent ús d’espanyaportes artesanals, el mètode bumping o impresioning i fins i tot utilitzant la força per fracturar el pany.

La recerca es va iniciar el mes de maig, quan els agents van detectar un augment de robatoris en els quals feien servir unes tècniques molt concretes d’obertura dels domicilis.

Aquest grup de delinqüents arribo a Mallorca el mes de maig passat sota l’aparença de turistes, entrant i sortint de l’illa, i allotjant-se en hotels i hostals, fins que van decidir llogar un pis a Andratx que servia com a base de les operacions delictives i allotjament.

Els quatre presumptes autors de més de 50 robatoris en habitatges, principalment a Palma, no comptaven amb antecedents penals en l’Estat, excepte un d’ells. Després de la seva detenció van ser posats a disposició judicial. El jutge encarregat del cas va decretar presó provisional.

La recerca continua oberta i no es descarten més detencions.

Són tendència