Connect with us

Comunitat

L’oposició carrega durament contra la retirada del patrocini de promoció turística al Reial Mallorca

L'oposició carrega durament contra la retirada del patrocini de promoció turística al Reial Mallorca

El portaveu del PP, Llorenç Galmés, ha qualificat de “paperot” l’acord dels partits que formen el pacte insular, mentre que Tolo Gili, d’El Pi, ho ha considerat una “estafa i frau a la institució

Els principals partits de l’oposició al Consell de Mallorca, PP i El Pi, han criticat durament aquest divendres l’acord pres ahir de vespre per part dels partits del pacte insular entorn del patrocini del Reial Mallorca.

El portaveu popular i president del PP a Mallorca, Llorenç Galmés, ha criticat que la presidenta Catalina Cladera “hagi cedit a la pressió dels seus socis minoritaris i turismofòbics“, ha declarat textualment. Galmés ha qualificat de “paperot” l’acord, afegint que només els interessa mantenir les cadires”.

Sobre la retirada de la promoció turística en el patrocini del Reial Mallorca ha dit que això ha servit “per embrutar” el nom del club mallorquinista i que demostra que “el pacte està acabat”. El PP considera que el patrocini del Visit Mallorca Estadi “és vàlid” per desestacionalitzar el turisme.

Per la seva banda, el president d’El Pi, Tolo Gili, ho ha qualificat d'”estafa i frau a la institució”. Ha dit sentir-se defraudat i decebut “després que la formació regionalista decidís en el seu moment donar suport a una acció, que “consideram vàlida i important per tal de desestacionalitzar la temporada turística”, ha afirmat en roda de premsa aquest divendres.

Gili ha expressat igualment la seva preocupació davant el possible “maquillatge” dels comptes de la institució per a materialitzar el nou acord que, segons van avançar anit els socis de pacte, es tractarà de vincular, “mitjançant una nova figura jurídica”, a la cultura i el suport a l’esport basi. “Ja veurem quina és la nova figura jurídica que crearan perquè ja existeixen recursos en els pressupostos per a cultura i l’esport base i en el fons no poden passar d’una partida a una altra sense control”, ha alertat.

Són tendència