Connect with us

Actualitat

Detinguts els autors de diversos robatoris a establiments de Sa Coma, Cala Millor i S’Illot

Detinguts els autors de diversos robatoris a establiments de Sa Coma, Cala Millor i S'Illot

Les seves accions delictives provocaven importants destrosses als negocis que assaltaven

La Policia Local de Sant Llorenç ha detingut aquests últims dies a diverses persones presumptament responsables de diversos robatoris comesos a diferents indrets del municipi.

En una de les intervencions policials, va resultar determinantla col·laboració ciutadana. Els agents van ser alertats pels veïnats i veïnades de la zona que un jove es trobava violentant la porta d’un l’establiment comercial de Sa Coma. El jove, que actuava amb la cara tapada, va sorprès dins del local que havia assaltat. Oferir una forta resistència a la detenció, fins que va poder serimmobilitzat i engrillonat .

Al detingut se’l va intervenir un objecte punxant que va emprar per violentar la finestra per la qual va accedir al local.

Per altra banda, el passat 17 d’agost, a les 02. 35 hores de la matinada es produí un robatori a un establiment de Cala Millor que provocar desperfectes considerables i la sostracció de la caixa registradora. Quan la Policia Local va ser informada, l’autor o autors dels fets ja havien abandonat el local.

Hores més tard, la Policia Local va tenir constància d’un altre robatori que en aquesta ocasió era en un establiment del nucli de s’Illot. La Policia Local s’hi desplaçà immediatament i va procedir a la detenció de l’autor dels fets, el qual encara es trobava amagat darrere unes cortines. Tot indica que el detingut era el mateix autor de l’anterior robatori que s’havia produït el mateix vespre.

Són tendència