Connect with us

Actualitat

Tres detinguts a Palma relacionats amb un robatori en un xalet de Cala Mendia

Tres detinguts a Palma relacionats amb un robatori en un xalet de Cala Mendia

A un dels arrestats se li imputa un delicte de tinença il·lícita d’armes, ja que tenia una escopeta de canons retallats

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir aquest dimarts passat a la detenció de dues persones implicades en un robatori amb força perpetrat la nit anterior al nucli de Cala Mendia. Una tercera persona també va ser arrestada per un delicte de tinença il·lícita d’armes.

El robatori va tenir lloc entre les 20 hores i les 21 hores de dilluns passat, en un xalet de la zona costanera. Els autors dels fets, prèvia vigilància i aprofitant que la propietària de l’habitatge sortia a sopar, van accedir al seu domicili forçant una porta corredissa, enduguent-se nombrosos efectes de valor i documentació, així com una caixa forta la qual contenia diverses joies d’or, un rellotge d’alta gamma i doblers en efectiu.

Després de l’avís del robatori, van acudir al lloc diverses patrulles de la Policia Nacional de la Comissaria de Manacor, que van iniciar un dispositiu de recerca de qualsevol persona o vehicle que pogués ser sospitós, sent el resultat negatiu.

Alhora s’activaren els mecanismes de recerca tant de la policia judicial com científica, aconseguint en poc temps identificar els presumptes autors dels fets així com el vehicle utilitzat per al seu desplaçament, resultant que aquests es trobaven a Palma.

Les sospites d’un policia fora de servei va permetrà la identificació dels autors

Es va donar la circumstància que el mateix capvespre dels fets, un policia de la mateixa comissaria de Manacor que feia esport als voltants de l’habitatge, li va resultar sospitosa l’actitud d’una parella, que en veure passar un vehicle policial es va començar a besar.

Diversos agents encarregats de les investigacions, es van desplaçar l’endemà fins a Palma, i van poder localitzar el vehicle que els suposats delinqüents van fer servir per dur a terme el robatori.

Mentre s’estaven fent una sèrie de comprovacions al voltant del domicili, els agents de policia van observar sortir de l’habitatge els sospitosos, moment en què van ser interceptats. Un dels identificats portava a l’interior d’una bossa de la compra una escopeta de canons retallats. Va ser detingut per un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Posteriorment, es va dur a terme un registre al domicili dels detinguts, a fi de localitzar efectes del delicte. Aquesta intervenció va permetre recuperar diverses joies i un rellotge, els quals estan sent analitzats, així com 106 cartutxos.

Els detinguts van ser posats a disposició judicial, i el jutge va decretar presó provisional. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Són tendència