Connect with us

Actualitat

Manacor investigarà perquè les aigües residuals de Porto Cristo “han acabat a la mar”

Manacor investigarà perquè les aigües residuals de Porto Cristo "han acabat a la mar"

Aquest fet ha obligat a hissar la bandera vermella i prohibir banyar-se a la platja fins a nova ordre

La tempesta elèctrica que ha descarregat aquest dijous migdia damunt Porto Cristo hauria fet botar el diferencial d’una de les dues bombes d’impulsió de les aigües residuals del nucli costaner. Aquesta és la versió dels fets que ha fet pública avui capvespre el Consistori, després que la tromba d’aigua hagi provocat alguns incidents en la primera línia del nucli. La zona, recentment remodelada, ha quedat pràcticament anegada d’aigua, a més de provocar que bona part de l’aigua residual hagi acabat anant a la mar. El govern municipal també ha anunciat que fa comptes demanar als tècnics municipals el perquè de tot plegat.

A l’espera de les conclusions per determinar perquè les aigües han acabat a la mar, segons l’Ajuntament, “tot indica que la causa principal ha estat la manca de servei d’una de les dues bombes d’impulsió, ja que la recollida de les aigües pluvials ha respost de manera satisfactòria”, afegeix la nota.

La concessionària de les aigües de Porto Cristo, Aigües Son Tovell, ja ha pogut reparar la bomba i l’empresa constructora han fet nets tots els residus que han aparegut després del fort ruixat.

Pel que fa a la platja, s’ha hissat la bandera vermella a l’espera dels resultats de les analítiques de qualitat de l’aigua que es realitzaran aquest divendres. La tempesta també ha ocasionat desperfectes a la passarel·la.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència