Connect with us

Actualitat

Una intensa tempesta descarrega amb força a Porto Cristo i anega la remodelada primera línia

Una intensa tempesta descarrega amb força a Porto Cristo i anega la remodelada primera línia

La zona pròxima a la platja ha quedat plena d’aigua a pesar de la reforma executada recentment que havia d’evitar aquests tipus de situacions

Un nucli de tempestes ha descarregat amb ganes en el nucli costaner de Porto Cristo poc després de les 14.30 hores d’avui capvespre. S’estima que la intensa pluja pot haver deixat entre 30 i 40 litres per metre quadrat en poc més de 40 minuts.

La gran quantitat d’aigua caiguda en un període curt de temps ha provocat que la primera línia de la zona quedes completament anegada, ja que la canalització de les aigües pluvials, executada recentment per tal d’evitar que es tornessin a repetir aquests tipus de situacions, no han respost adequadament. També es podien veure nombroses restes fecals que finalment han anat a parar a la platja.

El PP de Manacor ja s’ha pronunciat en aquest sentit en les xarxes socials. Recorden a la delegada d’urbanisme, Núria Hinojosa, que un dels objectius principals de les polèmiques obres de la primera línia era, precisament, solucionar aquests tipus de situacions. Els populars lamenten que “no hauran servit de res les molèsties reiterades als veïnats de Porto Cristo” i han manifestat que “si el despropòsit continua així, la senyora Núria Hinojosa, ja hauria de ser a ca seva. O dimitida o cessada, però a ca seva”.

Són tendència