Connect with us

Actualitat

Demanen l’adequació urgent dels torrents de Sant Llorenç, Son Servera, Ses Salines i Ariany, entre altres

Demanen l'adequació urgent dels torrents de Sant Llorenç, Son Servera, Ses Salines i Ariany, entre altres

“Es troben en un estat lamentable, plens de brutor i males herbes i, ara que s’esperin pluges intenses, pot suposar un risc”, segons el diputat popular, Javier Bonet

El grup parlamentari del PP ha exigit al Govern “la neteja i adequació urgent” dels torrents del territori “davant l’arribada de pluges”. El diputat popular, Javier Bonet, ha registrat per escrit una sèrie de preguntes al Parlament on demana per les darreres actuacions dutes a terme per la Conselleria de Medi Ambient als diferents torrents de les Illes, especialment als que passen pels municipis de Sa Pobla, Sant Llorenç, Muro, Son Severa, Maria de la Salut, Alaró, Fornalutx, Ses Salines, Ariany, Bunyola i Santa Margalida.

“Hem vist que són els que es troben en pitjors condicions, plens de brutor i males herbes i, ara que s’esperen pluges intenses, pot suposar un risc”, ha manifestat.

“En la tardor i l’hivern és quan es produeixen més pluges i, per tant, les tasques de manteniment i neteja ja s’haurien d’haver fet per evitar el desbordament dels torrents i possibles inundacions a finques dels voltants”, ha apuntat Bonet.

El diputat popular ha assenyalat que “no és una situació nova, es repeteix sempre que plou amb força i que s’agreuja per les males condicions de conservació en què es troben els torrents, que no es condicionen quan toca per afrontar l’època de precipitacions”, per això “volem saber quines actuacions té previst el Govern per adequar els torrents perquè molts es troben en un estat lamentable, més bruts que mai, i és molt perillós”.

Bonet també ha demanat que “destini recursos i esforços per tal de dur a terme aquestes tasques”.

Són tendència