Connect with us

Actualitat

Una desena de famílies de Manacor reben les claus dels seus nous habitatges de protecció pública

Una desena de famílies de Manacor reben les claus dels seus nous habitatges de protecció pública

Es troben ubicats al carrer de Lleó XIII de la ciutat

La presidenta del Govern, Francina Armengol; el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí; el batle de Manacor, Miquel Oliver, i la directora general d’Habitatge i Arquitectura, Cristina Ballester, han lliurat avui les claus als residents d’aquests nous habitatges de l’IBAVI, ubicats al carrer de Lleó XIII de la ciutat.

Aquesta promoció plurifamiliar ofereix 11 habitatges protegits que se sumen als 41 de què ja disposa l’IBAVI a la localitat. D’aquesta manera, el parc públic d’habitatge a Manacor disposa actualment d’un total de 52 HPP al municipi.

Els arrendataris d’aquesta nova promoció a Manacor —la majoria són persones que viuen soles o parelles sense fills— pagaran una mitjana de menys de 340 euros mensuals pel lloguer dels seus habitatges.

Amb una superfície total construïda de 1.721,60 m², l’edifici consta de planta soterrani, planta baixa i tres plantes pis. Compta amb vuit habitatges de dos dormitoris, un dels quals està adaptat a persones amb mobilitat reduïda, d’entre 57,5 m² i 64,75 m²; i tres habitatges d’un dormitori, de 47,80 m².

Són tendència