Connect with us

Actualitat

Nou abocament d’aigües fecals a la platja de Cala Marçal?

Nou abocament d'aigües fecals a la platja de Cala Marçal?

Bona part de la zona destinada al bany ofereix novament un aspecte verdós en aquestes últimes hores

L’Ajuntament de Felanitx podria tornar decidir hissar la bandera vermella a la platja de Cala Marçal, tal com ja va succeir fa unes setmanes. I és que l’aigua destinada al bany ofereix novament un aspecte verdós en aquestes últimes hores. En el seu moment, la mesura municipal es va justificar a conseqüència del vessament d’aigües residuals motivades per la ruptura d’una canonada i que obligaren a dur a terme proves analítiques per garantir la qualitat de l’aigua i del bany.

El dubtós aspecte de salubritat que presenten les aigües de la platja, ve sent motiu de debat i discussió entre els mateixos usuaris des de les primeres setmanes de l’estiu. Mentre uns defensen que la incidència era conseqüència de la denominada microalga Alexandrium taylori, uns altres sostenen que la situació es devia a possibles filtracions d’aigües residuals procedents dels establiments turístics situats en la zona i que provoquen la contaminació de l’aigua.

Alguns usuaris han arribat a dir que l’aigua presenta “partícules en suspensió i és zero transparent”. També insten a les administracions competents a trobar una solució definitiva per evitar que la situació continuï repetint-se de forma tan continuada.

Les fotografies que il·lustren la notícia han estat preses aquest mateix dimarts poc després de les 16.30 hores.

Alguns usuaris han arribat a dir que l’aigua presenta “partícules en suspensió i és zero transparent”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència