Connect with us

Comunitat

Detingut a Palma un turista per suposats abusos sexuals a una menor durant un creuer

L’home va ser arrestat quan el vaixell, on es van produir els fets, va fer escala a Mallorca

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home d’origen francès, de 73 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals a una menor durant la travessia d’un creuer que feia escala a Palma.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 01.15 hores del passat 4 d’agost, a l’interior d’un creuer que en aquests moments es trobava en aigües internacionals i que tenia previst fer escala en el port de Palma.

Una menor es trobava en una festa que s’estava celebrant en un dels salons del vaixell, on un home d’avançada edat va mostrar una actitud molt pròxima a la menor, mantenint-se molt pròxim a ella. La menor va decidir anar-se’n a la cabina on li esperaven els seus pares, comprovant com l’home li seguia.

Per tal motiu i davant l’actitud mostrada per l’home, la menor va optar per esperar a una família per a pujar a l’ascensor, quedant-se dins de l’elevador, la família, la menor i l’home, que durant aquest moment no va entaular conversa, fins que la família va abandonar l’aparell elevador un pis anterior.

En aquest instant, l’home va aprofitar que es trobaven sols per a dirigir-se a la nina, indicant-li que l’havia vist abans i que s’havia fixat en ella, i, en tancar-se la porta, es va aproximar a aquesta, envoltant-li amb el seu braç pel coll i va intentar besar-la.

La víctima va empènyer a l’home i va aprofitar que la porta es va obrir en aquest mateix moment per a sortir de l’ascensor, dirigint-se a la cabina, on va explicar als seus pares el succeït, fets que posteriorment van ser posats en coneixement dels serveis de seguretat del vaixell, que van retenir al presumpte autor.

A l’arribada del vaixell al port de Palma, el servei de seguretat del vaixell va informar del succeït, indicant que tenien retingut al presumpte autor.

Els agents de la Policia Nacional es va fer càrrec de la recerca, prenent diverses declaracions i realitzant diversos esbrinaments sobre l’ocorregut, per la qual cosa van procedir a la detenció del passatger com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals a una menor.

Són tendència